Avancerad teknik och under ett 60 meters granitberg, gör Rockan till Europas säkraste data center. Vi är bombsäkra, state-of-the-art och i Sverige.

SÄKER

I en värld där våra största hot är cyberrelaterade måste vår data vara säker, skyddad i ett av de säkraste data centers i Europa. Rockan arbetar med företag och privatpersoner som har de högsta säkerhetskraven i världen. Våra kunder väljer att anlita Rockan där deras data är i säkra händer. Rockan är helt EMP-skyddad.

TOPPMODERN

Rockan har den senaste avancerade tekniken och har en påpående förbättringsprocess för att kunna bibehålla vår ledande position i branchen. Rockan har en praktisk service-etos där vi kan tillgodose framtida kundkrav och erbjuda 24/7/365 support med kort svarstid.

ROBUST

Vi är stolta över att vara ett av världens mest robusta data center. Tack vare vår innovativa användning av vattenkraften i vårt data center står vi konsekvent över andra i branchen och våra PuE-värden är lägre än våra konkurrenters.

SVENSKT

Vi är ett svenskt företag och delar vår nations rykte om tillförlitlighet, modernitet och innovation. Sverige har ett av världens största fibernät. Vi är strategiskt välplacerade och alltid anslutna.

Kontakta oss för mer information